Bejelentés


IVÁN MODELL 1:160 EGYEDI KIALAKÍTÁSU MODELLEK


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

EZEN AZ OLDALON LÁTHATOD AZ ÁLTALAM KÉSZÍTETT SZÉKESFEHÉRVÁRI FŰTŐHÁZ "N" 1:160 MÉRETARÁNYÚ MŰKÖDŐ MAKETTJÉT ÉS BENNE ILL. KÖRÜLÖTTE A HÁZILAG KÉSZÍTETT "N"-ES VONTATÓ ÉS VONTATOTT JÁRMŰVEKET ÉS EGYÉB ESZKÖZÖKET , GÉPEKET. A fűtőház 1994 őszére készült el, a járműveket azóta készítem még napjainkban is. Képeimmel szeretnék örömet okozni mindenkinek, aki ismeri és kedveli a magyar vasút régebbi, és mai járműveit, mindezt ebben a kis méretben. *** KELLEMES BÖNGÉSZÉST! *** A FERTŐZÉST 4 ÉVES KOROMBAN KAPTAM EL ÉDESAPÁMTÓL. *** ÍGY KEZDŐDÖTT. /Filmhíradó 1957/ VIDEÓ INDÍTÁSA Aztán eltelt 60 év,...és elkészítettem gyermekkorom kisvasútját 1:15-ös léptékben. Mindent olyanra próbáltam csinálni, mint amilyen akkor volt. Segítségemre csak az a néhány fotó volt, ami a családi albumban megmaradt, és az emlékeim. A nyomtáv 3mm, ebből adódóan a járművek az igazi vasútnál 450-szer kisebbek.

VIDEÓ INDÍTÁSA

A modelleket élőben is megtekintheted a 424-es VASÚTMODELLEZŐ KLUB KIÁLLÍTÁSAIN!

Szervezés alatt.

................ ... ... .. ... ...................................... ...................... .........................

... ..................................................... A kiállításon látható a valaha készült LEGKISEBB, és máig AZ EGYETLEN "N" MÉRETŰ 424-es modellje!!! Valamint láthatók lesznek a peronon lépkedő, kerékpározó figurák is.  

VIDEÓ INDÍTÁSA

Itt látható az eddig készült legkisebb 375-ös modell is.

JÁRMŰÁLLOMÁNYOM 2011. végén. VIDEÓ INDÍTÁSA VIDEÓ INDÍTÁSA

Így látta a néző.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!